Blog om forandringsledelse

Blog om forandringsledelse

Bloggen er forbeholdt små og store artikler, der går mere i detaljer omkring forandringer, vaner, beslutningstræthed og risiko-adfærd. Hvis du søger overblik og mere lettilgængelig information om forandringsledelse og personlig udvikling bør du starte i vores artikel sektion. Vil du have seneste ny viden, så er bloggen for dig.

Denne blog om forandringsledelse er under stadig udvikling: Ny forskning bliver løbende tilgængelig og forståelsen af centrale temaer bliver mere klar. Vi forsøger at levere ny viden om hjerne, beslutninger, risiko, vilje, selvkontrol og personlig udvikling. Efterhånden som temaer kommer bedre til syne og ud af tågen, vil de blive organiseret i en mere logisk rækkefølge.

Se specielt:

Risiko & Risikoholdning

Viljestyrkens fysiologi – glukose og selvkontrol


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *